Culinaire kwaliteit, ook op maat

Menu development

Koken en consumeren op grote hoogte vereist specialistische gastronomische kennis. We streven ernaar maaltijden te ontwikkelen die in een goed restaurant niet zouden misstaan. Onze chefs Nico van Polanen en Cees Duindam ontwikkelen steeds nieuwe concepten die aansluiten bij de laatste foodtrends. Dit resulteert in verrassende menucycles van hoge kwaliteit. Om de verwachtingen van business class passagiers te overtreffen, vertalen wij de ideeën van topkoks als Sergio Herman en Jonnie Boer naar prachtige culinaire ervaringen.

KLM Catering Services kan met meer dan tien speciale menu’s vrijwel elke dieetwens vervullen, van lactose- of glutenvrij tot natriumarm. Uiteraard bieden we ook koosjer of halal maaltijden en maaltijden met speciale medische voorschriften.

We werken bij voorkeur met kip en vlees van diervriendelijke leveranciers, en duurzaam gevangen vis. Broodproducten kunnen we afnemen bij een biologische bakker. Uiteindelijk ligt deze keuze uiteraard bij onze klant.

Dicht bij uw vlucht

KLM Catering Services heeft als enige cateraar haar faciliteit direct aan het platform …

Ga verder