Koken en consumeren op grote hoogte vereist specialistische gastronomische kennis. We streven ernaar maaltijden te ontwikkelen die in een goed restaurant niet zouden misstaan. In opdracht van KLM vertaalt onze productontwikkelaar Nico van Polanen nieuwe concepten naar menu's die aansluiten bij de laatste foodtrends. Dit resulteert in verrassende menucycles van hoge kwaliteit. Om de verwachtingen van business class passagiers te overtreffen worden ideeën van topkoks, zoals Sergio Herman en Jonnie Boer, vertaald naar prachtige culinaire ervaringen.
KLM kiest bij voorkeur kip en vlees van diervriendelijke leveranciers, en duurzaam gevangen vis. Broodproducten kunnen ze afnemen bij een biologische bakker. De keuze van het assortiment aan boord ligt bij onze klant, KLM.
Voor vragen over speciale maaltijden en/of voedselallergieën kijk op https://www.klm.nl/information/travel-class-extra-options/dietary-meals
KLM Catering Services heeft als enige cateraar haar faciliteit direct aan het platform …