Management

Michiel van der Eijk – Managing Director

"De jarenlange ervaring en expertise van onze mensen stelt ons in staat continu te innoveren en zo een duurzaam en flexibel cateringproduct te realiseren voor onze klanten.”

Annemarie Kolk – Director Operations

"Mechanisatie en standaardisatie zijn belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Samen leveren wij het beste product voor onze passagiers."'

Nienke van Duijkeren – Director Apron Distribution

"Continu investeren in samenwerking op het platform moet leiden tot een punctuele dienstregeling voor onze klanten."

Wim Provoost – Director Logistics

"De ‘Waarom?’-vraag blijven stellen, is een uitstekende manier om - buiten de gebaande paden - tot betere oplossingen te komen."

Nico Scheeres – Senior Director Finance

"Gezamenlijk kom je altijd tot een beter resultaat."

Paula van den Bosch - Director Human Resources

"Een goede werkgever zijn waar het niet alleen veilig maar ook plezierig werken is. Daar gaan wij voor. Iedereen heeft talenten en mag de kans krijgen om die ook op de juiste plek te ontwikkelen."

Pieter van Gent – Director Innovation & Development

“Innovatie betekent nooit simpelweg vernieuwing. Het betekent meer flexibiliteit, hogere productiviteit, hogere kwaliteit.”

Social responsibility

Duurzaam ondernemen is voor KLM Catering Services meer dan een groen visitekaartje …