Management

Michiel van der Eijk – Managing Director

"De jarenlange ervaring en expertise van onze mensen stelt ons in staat continu te innoveren en zo een duurzaam en flexibel cateringproduct te realiseren voor onze klanten.”

Rick 1 copy

Rick Sandwijk – Director Finance

"Als financial is het belangrijk om niet alleen de financiële aspecten te begrijpen, maar ook de organisatie als geheel. Samenwerking met andere teams bevordert duurzame groei en waardecreatie voor het bedrijf en onze collega's.”

Dionne Vorst

Dionne Vorst - Director Human Resources

“Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden.“

Annemarie Kolk – Director Operations

"Mechanisatie en standaardisatie zijn belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Samen leveren wij het beste product voor onze passagiers."'

Len Oudendijk geknipt

Len Oudendijk – Director Apron Distribution

"Door veilig, samen en slim te werken maken we het verschil voor onze klanten"

Wim Provoost – Director Logistics

"De ‘Waarom?’-vraag blijven stellen, is een uitstekende manier om - buiten de gebaande paden - tot betere oplossingen te komen."

Pieter van Gent – Director Innovation & Development

“Innovatie betekent nooit simpelweg vernieuwing. Het betekent meer flexibiliteit, hogere productiviteit, hogere kwaliteit.”

Foto Leen Montreal

Leen van Duijn – Programma Directeur ‘KCS Toekomstklaar’

“KCS Toekomstklaar maken, doen we voor later. Maar de acties die daarvoor nodig zijn, gebeuren nu al. Alleen door elke dag te willen verbeteren, kunnen we vernieuwingen vormgeven die nodig zijn voor de toekomst van KCS.
En dat doen we samen!

Social responsibility

Duurzaam ondernemen is voor KLM Catering Services meer dan een groen visitekaartje …