Management

Michiel van der Eijk – Managing Director

"De jarenlange ervaring en expertise van onze mensen stelt ons in staat continu te innoveren en zo een duurzaam en flexibel cateringproduct te realiseren voor onze klanten.”

Dionne Vorst
Dionne Vorst - Director Human Resources

“Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden.“

Annemarie Kolk – Director Operations

"Mechanisatie en standaardisatie zijn belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Samen leveren wij het beste product voor onze passagiers."'

Len Oudendijk geknipt
Len Oudendijk – Director Apron Distribution

"Door veilig, samen en slim te werken maken we het verschil voor onze klanten"

Wim Provoost – Director Logistics

"De ‘Waarom?’-vraag blijven stellen, is een uitstekende manier om - buiten de gebaande paden - tot betere oplossingen te komen."

Nico Scheeres – Senior Director Finance

"Gezamenlijk kom je altijd tot een beter resultaat."

Pieter van Gent – Director Innovation & Development

“Innovatie betekent nooit simpelweg vernieuwing. Het betekent meer flexibiliteit, hogere productiviteit, hogere kwaliteit.”

Social responsibility

Duurzaam ondernemen is voor KLM Catering Services meer dan een groen visitekaartje …